Home » zakelijke tips » Ging naar telefoonzaak Arnhem

Ging naar telefoonzaak Arnhem

Onlangs heb ik mijn telefoon laten maken bij telefoonzaak Arnhem. Bij deze winkel zijn ze erg klantvriendelijk en dat merkte ik meteen. Zo bracht ik mijn telefoon naar de winkel toen ik hem had laten vallen. Het gebeurde toen ik naar beneden liep en ik uitgleed over een traptrede waar een tennisbal op lag. Ik gleed over de tennisbal uit en viel met mijn handen op de grond. Helaas had ik de telefoon in mijn hand. Met als gevolg dat het hele scherm ‘’verwoest’’ was. Overal zaten barsten en krassen. Ik wist zeker dat ik mijn telefoon moest gaan laten maken. Waar ik dit ging doen, wist ik al. Namelijk bij telefoonzaak Arnhem waar ik al wel eens eerder was geweest.

‘’Stond versteld’’DailyPhone

Bij telefoonzaak Arnhem liep ik naar binnen, en zoals eerder gezegd, merkte ik meteen dat ze erg klantvriendelijk waren. Dit merkte ik doordat ik gelijk vriendelijk werd ontvangen en te woord werd gestaan. Ik leverde mijn telefoon in en de medewerkers van telefoonzaak Arnhem gingen gelijk aan de slag met de reparatie. De reparatie duurde vervolgens niet meer dan een half uur. Ik stond over dit feit echt versteld te kijken. Ook was de reparatie nog eens succesvol uitgevoerd, waar ik overigens al vanuit ging. Ik nam de telefoon weer mee naar huis.

Keerde weer terug bij telefoonzaak Arnhem

Eenmaal thuis aangekomen begon ik gelijk weer met Appen en bellen. Het kon eindelijk weer. Omdat ik de telefoon had laten maken en niet wilde dat ik dit nog een keer moest doen. Ging ik nadenken over hoe ik het beste mijn telefoon kon laten beschermen. Het kwam er op neer dat ik een hoesje en een screenprotector wilde. Ook hiervoor ging ik even later weer naar telefoonzaak Arnhem. Ze hadden er gelukkig prachtige hoesjes en goede screenprotectors. Ik kocht ze en keerde weer met een goed gevoel huiswaarts. Ik kom zeker nog een keer terug bij telefoonzaak Arnhem.

Voor meer informatie over de website van telefoonzaak Arnhem, klik hier.

Comments are closed.