Home » zakelijke tips » Sporten was nog nooit zo leuk dankzij Small Group Training

Sporten was nog nooit zo leuk dankzij Small Group Training

Een paar maanden geleden ben ik gestopt met sporten in de sportschool. Niet omdat klaar was met het sporten maar met het ‘’alleen’’ sporten. Zo kon ik steeds weinig motivatie opbrengen om te gaan sporten. Je zou zeggen ga met iemand die je goed kent, alleen het probleem is dat ik mijn eigen woonplaats nog niet veel mensen kende. Dat kwam vooral omdat ik er pas net woonde, ik was namelijk verhuisd. Het ‘’alleen’’ sporten trok me gewoon niet meer en daarom besloot ik mijzelf te informeren naar groepstrainingen.

‘’Nam contact op met Small Group Training Eindhoven’’small group training eindhoven

Voor de groepslessen heb ik contact opgenomen met small group training Eindhoven. Ik kwam bij dit bedrijf terecht nadat ik met mijn oom aan het praten was aan de telefoon. Hij vertelde me dat ik hier het beste heen kon gaan. Hij heeft hier ook wel eens deelgenomen aan de groepslessen. Het beviel hem goed en daarom twijfelde ik er niet aan om contact op te nemen. Nadat ik contact opnam met small group training Eindhoven, werd er mij gevraagd of ik een keer kon langskomen. Hiermee ging ik gelijk akkoord. Ik ging langs en besloot me in te schrijven voor de groepslessen. Een week later vond de eerste les al plaats.

‘’Vele kilo’s afgevallen en vele contacten opgebouwd’’

De eerste les van small group training Eindhoven verliep erg goed. Een leuke groep en een zeer aardige coach die alles op zijn gemak uitlegt. Ik besloot daarom ook om door te gaan met de groepslessen. Nu ik een half jaar verder ben, heb ik zeker geen spijt van de deelname aan de groepslessen. Ik heb er vele contacten door opgebouwd en ben daarnaast ook nog eens een flink aantal kilo’s afgevallen.

Comments are closed.