Home » zakelijke benodigdheden » Reparaties bij Telgefixt

Reparaties bij Telgefixt

Over het bedrijf Telgefixt

Het bedrijf Telgefixt is een bedrijf dat reparaties realiseert voor klanten met klachten over zijn of haar mobiele telefoons, laptops of tablets. Buiten reparaties voor bepaalde apparaten verkoopt Telgefixt ook mobiele telefoons, denk aan de merken Samsung en Apple.

De deskundige medewerkers die veel ervaring hebben in het onderhouden en in de reparaties van bepaalde apparaten staan altijd voor de klant klaar! Je kan met je apparaat naar de winkel komen, maar je kan ook je apparaat opsturen met daarbij je klacht erbij zodat de werknemers op die klacht kunnen inspelen. Het opsturen van je apparaat kost geen geld en het wachten in de winkel kost weinig tijd, namelijk maximaal een uur!
Het komt echt zelden voor dat er niks aan je apparaat gedaan kan worden, dan hoeft de klant ook niks te betalen. Altijd 30 dagen garantie!

Reparaties voor mijn laptopreparaties

Mijn laptop doet het ineens niet meer en dit vind ik erg gek. Ik ben een winkel gaan zoeken die reparaties voor laptop realiseert. Ik kwam bij de winkel Telgefixt uit. De werknemers hebben mij vriendelijk te woord gestaan en hebben me enorm geholpen met het repareren van mijn laptop. Binnen 50 minuten waren de werknemers klaar. Ze vertelde het probleem en ook vertelde ze hoe ze dit aan hebben gepakt.
Dit is perfect! Mijn laptop doet het weer als vanouds en daar ben ik erg blij mee.
Ik adviseer mensen die ook opzoek zijn naar een bedrijf die bepaalde apparaten zoals tablets en telefoons repareren om het bedrijf Telgefixt te benaderen!

Comments are closed.