Home » auto » Terecht voor een autobelettering

Terecht voor een autobelettering

Heb je een auto die zakelijk wordt gebruikt? Dan kun je profiteren van gratis reclame tijdens het rijden door je auto te laten beletteren. Een autobelettering is tegenwoordig iets wat de meeste bedrijven doen. Je laat je auto een keer beletteren en vervolgens heb je voor jaren gratis reclame. Ook doen ze dat om herkenbaar te zijn en meer naamsbekendheid gaan vergroten. Je moet het zien als visitekaartje voor je bedrijf binnen de bebouwde kom. Daarnaast is het goedkoop om een auto te beletteren en het is ook mooi. In deze blog zul je lezen waarom je je bedrijfsauto moet laten beletteren en wat de kosten gemiddeld hiervan zijn.

autobelettering

Waarom?

Stel je hebt een online webshop en je hebt bestellingen die je wilt gaan bezorgen. Tijdens het brengen van de bestellingen, zullen andere mensen ook je bedrijf zien en misschien gaan ze zelf ook bestellen. Autobelettering is goedkoper dan social media advertenties of Google Ads. Daarnaast word je een professioneel bedrijf gezien door mensen die je auto langs zien rijden. Ook bij het bezorgen van de bestelling bij een klant, zal de klant zien dat hij bij een professioneel bedrijf heeft besteld en zo bouw je meer vertrouwen op bij de klant. Stickers hebben een levensduur van drie tot vijf jaar, daarna kun je je bedrijfsauto opnieuw laten beletteren en profiteren van jaren gratis reclame. Andere bestuurders moeten alles in de gaten houden, zodat ze veilig thuiskomen en daarom is grotere kans dat ze je auto ook spotten met reclame. 

Kosten

Autobelettering begint al vanaf 70 euro, vele malen goedkoper dan een advertentie in een lokale krant. Zeker als je bedenkt hoe vaak je auto is gezien. Advertenties zijn allang vergeten, kranten leven met oude kranten en je autobelettering springt er nog steeds uit!

Comments are closed.