Home » telefonie » Smartphone reparatie Amersfoort repareerde mijn telefoon

Smartphone reparatie Amersfoort repareerde mijn telefoon

smartphone reparatie AmersfoortVorige maand is mij een klein ongelukje overkomen. Zo was ik met een aantal vriendinnen onderweg naar een leuk park bij ons om de hoek. Hier zouden we dan de hele middag lekker vertoeven aan het water, dat was het plan althans. Toch pakte deze middag iets anders uit voor mij. Toen we aan het fietsen waren fietste ik namelijk zo in het stuur van mijn vriendin, met als gevolg dat we samen naar de grond gingen. Mijn vriendin mankeerde gelukkig niks maar met mij was het er helaas iets slechter aan toe. Zo waren mijn beide knieën helemaal open en was mijn telefoon ook nog eens stuk. Diezelfde middag heb ik niet veel meer uitgevoerd en ging ik alvast nadenken waar ik mijn telefoon ging laten repareren.

‘’besloten hier weer aan te kloppen als mijn telefoon stuk is’’

Toevallig had ik mijn telefoon al wel eens eerder laten vallen. Dit gebeurde tijdens een festival. Ik heb mijn telefoon toen laten repareren bij smartphone reparatie Amersfoort. Hier besloot ik deze keer ook heen te gaan. Dit deed ik de dag na de val. Ik liep naar binnen bij smartphone reparatie Amersfoort en werd meteen vriendelijk ontvangen. Ik deed mijn verhaal en de reparatie werd meteen gestart. Na een kleine 20 minuten was de reparatie alweer voltooid. De telefoon straalde weer en ik keerde met een zeer goed gevoel huiswaarts. Ook deze keer heeft smartphone reparatie Amersfoort mij niet teleurgesteld en heb ik besloten hier weer aan te kloppen als mijn telefoon stuk is. Maar daar ga ik natuurlijk niet vanuit!

Comments are closed.