Home » zakelijk advies » Op zoek naar een personal trainer Arnhem?

Op zoek naar een personal trainer Arnhem?

personal trainer ArnhemRowin Enckhof, de perfecte personal trainer Arnhem

Rowin Enckhof heeft een eigen bedrijf en is een personal trainer Arnhem. Hij is continu bezig met het sporten. Bij Rowin PT, ga je samen met de werknemers de welgestelde doelen behalen. Als klant kan je zowel binnen als buiten trainingen verwachten. Wat vooral leuk is aan de trainingen is dat er verschil in zit. De ene training is anders dan de andere.
Personal trainer Arnhem Rowin Enckhof kan samen met jou kijken welk pakket geschikt is voor je wensen en behoeften.
Je kan small groepslessen volgen, dat zijn groepslessen voor een kleine groep waardoor je genoeg aandacht krijg van de persoon die de groepsles geeft.
Een pijntje ergens? Dan kan je bij Rowin PT ook lekker gemasseerd worden.

Conditie opbouwen en strakker eruit komen te zien

Ik ben een sporter die veel van mezelf eist. Ik wilde conditie opbouwen gecombineerd met uithoudingsvermogen en kracht, dit om ervoor te zorgen dat ik er strakker uit zal komen te zien. Dus ging ik zoeken naar een personal trainer Arnhem en kwam ik terecht bij personal trainer Arnhem Rowin Enckhof van het bedrijf Rowin PT. De mensen van het bedrijf hebben mijn doelen opgeschreven en gingen hier samen met mij mee aan de slag. Gemotiveerde mensen hebben mij erg geholpen en hebben mij in mindere tijden weer weten te motiveren en hier ben ik hen dankbaar voor. Het is altijd fijn dat je na een training nog een stuk of 4 x te horen krijg dat je super getraind hebt en dit gaf mij steeds weer zin om terug te komen naar het bedrijf. Dankzij de werknemers van Rowin PT heb ik mijn doelen bereikt en ben ik nog steeds bezig bij het bedrijf.
Ik adviseer mensen die snelle lichaamsverandering willen zien om ook het bedrijf van personal trainer Arnhem Rowin Enckhof Rowin PT te benaderen!

Post Tag With : , ,

Comments are closed.