Home » promotie » Metalen pennen laten bedrukken doet u bij promopen

Metalen pennen laten bedrukken doet u bij promopen

Op zoek naar metalen pennen om te laten bedrukken? Dan bent u hier aan het juiste adres!metalen pennen

Wilt u graag metalen pennen laten bedrukken? Wat een toeval, dat is namelijk een van onze specialiteiten! Wij bedrukken pennen met logo’s, tekst en alles wat u hierop wilt hebben. Wij hebben verschillende modellen metalen pennen waaruit u kunt kiezen. Op onze website kunt u alle metalen pennen eens rustig bekijken en uw keuze maken. Ook kunnen wij kunststof pennen bedrukken. Wij bedrukken zowel metalen als kunststof pennen voor een scherpe prijs en hebben hierbij geen minimale afname voor de klant. Mocht u dus bijvoorbeeld maar 2 metalen pennen willen laten bedrukken is dat bij ons goed mogelijk, in tegenstelling met vergelijkbare bedrijven. Wij kunnen uw metalen pen ook in een luxe geschenkbox aan u leveren om bijvoorbeeld een extra goede indruk te maken bij uw geliefde, zakenpartner of klant.

Mijn metalen pennen

Ik heb sinds 2 jaar al mijn  pennen laten bedrukken bij promopen. Telkens als ik er een nieuwe belangrijke klant bij heb laat ik een metalen pen bedrukken bij promopen. Ik lever dan een ontwerp aan met daarop de gewenste tekst. Daarnaast kies ik het model van de pen en laat hem bij mijn leveren. Elke zakenpartner voelt zich zeer gevleid door de aandacht die je aan hem of haar besteed. Dit komt dus de zakenrelatie ten goede. Ook is het meteen weer een goede reclame voor andere bedrijven die bijvoorbeeld een contract tekenen met de pen waar mijn naam op staat. Ik zou dus voor bedrukte  pennen eens informeren bij promopen.

Post Tag With : , , ,

Comments are closed.