Home » zakelijk » Ik heb een geweldige personal trainer gevonden

Ik heb een geweldige personal trainer gevonden

Super!personal trainer

Een geruime tijd heb ik last gehad van overgewicht. Ik woog ruim 90 kilo en had een hoog vetpercentage. Ik wilde afvallen en zodoende ben ik opzoek gegaan naar een personal trainer in Deventer. Natuurlijk bekeek ik het internet en binnen no time kwam ik terecht op de webstie van Tobias Krone. De website sprak mij aan en zodoende heb ik contact opgenomen met dit bedrijf.

Geweldige resultaten

Een week na het eerste contact ben ik langs geweest bij Tobias Krone voor een proefles. De proefles beviel mij erg goed en vanaf dat moment ben ik begonnen met trainen bij Tobias Krone. Binnen 12 weken was ik 10 kilo afgevallen en is mijn vetpercentage van 25% naar 18% gedaald. Ik heb geweldige resultaten behaald maar we zijn er nog lang niet, we gaan voor een vetpercentage van 10%.

De juiste technieken!

Tobias Krone stopt veel energie in het juist uitvoeren van de oefeningen. Wanneer u maximaal vet wilt verbranden en maximaal spieren wilt opbouwen, is het belangrijk om de spieren optimaal te gebruiken tijdens de oefeningen. Om een voorbeeld te geven bij het deadliften; een holle rug, kin omhoog en de buikspieren aanspannen.

Een aanrader voor u!

Wanneer u zoekende bent naar een betrouwbare personal coach dan is Tobias Krone u zeker aan te raden. Hij stopt ontzettend veel energie in zijn klanten waar geweldige resultaten uit voort komen. Ook is de prijs kwaliteit verhouding geweldig. Wilt u een mooi strak lichaam? Neem dan contact op met Tobias Krone!

Post Tag With : ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *