Home » zakelijk » De werkvloer weer brandschoon dankzij Glasbewassing Bemmel

De werkvloer weer brandschoon dankzij Glasbewassing Bemmel

glasbewassingSinds 2 jaar run ik een eigen bedrijf. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in computers. We bieden computerprogramma’s aan voor bedrijven. Het bedrijf loopt goed en we ontvangen vaak klanten. Als we klanten ontvangen, is het belangrijk dat het pand er verzorgd uitziet. Omdat we nog geen schoonmaakdienst hadden, gingen we hiernaar opzoek. Achteraf ging dit sneller dan gedacht.

‘’Namen ook contact op met andere bedrijven’’

We gingen opzoek naar een geschikt schoonmaakbedrijf voor de ramen van ons pand en voor het binnen gedeelte. Ook hebben we contact opgenomen met wat andere bedrijven in onze sector die ook een schoonmaakbedrijf in dienst hebben. We vroegen aan ze of ze een goed schoonmaakbedrijf wisten. Vele linkten ons naar Glasbewassing Bemmel: Een schoonmaakbedrijf die het beste is op het gebied van schoonmaken. We twijfelde er niet aan om contact op te nemen met Glasbewassing Bemmel. Zo belden we ze op en maakte we gelijk een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

schoonmaakbedrijf

‘’Ramen, bekleding, trappen en wc’s waren weer brandschoon dankzij Glasbewassing Bemmel!’’

Na een aantal kleine onderhandelingen, was het eindelijk geregeld: Glasbewassing Bemmel ging bij ons de hygiëne verzorgen. We wisten zeker dat Glasbewassing Bemmel ons niet teleur zou stellen. We hoorden namelijk al veel positieve ervaringen van onze relaties. Deze positieve ervaringen maakte we in het vervolg zelf ook mee: Glasbewassing Bemmel zorgde er namelijk voor dat ons bedrijf weer brandschoon werd! Onze ramen, bekleding, trappen en wc’s waren weer brandschoon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *